Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2015
8, 9 και 10 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
 

Γευστικές εκδηλώσεις

Με δεδομένη την τεράστια επιτυχία των γευστικών εκδηλώσεων στα τέσσερα προηγούμενα φεστιβάλ, το «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015» σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων με αντικείμενο τη γεύση και το σχετικό know-how. Όπως πάντα οι εκδηλώσεις αναπτύσσονται σε τρεις τομείς:

 

Με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών της σχολής «Chef d'Oeuvre»

 
 

Ειδικές Εκδηλώσεις

Live cooking με σεφ από τις Κυκλάδες, δημιουργικές προτάσεις με προϊόντα της Κοζάνης από τον σεφ Μιχάλη Καλαβρινό, Το μέλι στη μαγειρική με τον σεφ Νίκο Φωτιάδη αλλά και πως να φτιάξεις το δικό σου blog με εισηγητές τους πιο γνωστούς Έλληνες food bloggers.

Aegean Cuisine: Live cooking με 6 σεφ από τις Κυκλάδες
Mία ιδιαίτερη επίδειξη κυκλαδίτικης μαγειρικής μαεστρίας με έξι σεφ του δικτύου Aegean Cuisine οι οποίοι θα μαγειρέψουν ταυτοχρόνως δημιουργικές συνταγές με προϊόντα από τα νησιά των Κυκλάδων. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νανά Δαρειώτη. Σάββατο 9/5, 4 μ.μ.

Δημιουργικές προτάσεις με προϊόντα της Κοζάνης από τον σεφ Μιχάλη Καλαβρινό
Ένας από τους πολύ καλούς σεφ που γνωρίσαμε στο Master Chef μαγειρεύει νεο-παραδοσιακές σπεσιαλιτέ με τα προϊόντα της πατρίδας του. Σάββατο 9/5, 6.30 μ.μ.

Melira: Το μέλι στη μαγειρική με τον σεφ Νίκο Φωτιάδη
Θα μαγειρευτούν: βουβαλινό τυρί πανέ με σουσάμι και μέλι γλυκάνισου, πολύχρωμη σαλάτα με ντρέσινγκ από γκρέιπφρουτ, μέλι λεμονιάς και γύρη καστανιάς και στήθος καπνιστής πέρδικας γκλασαρισμένο με μέλι καστανιάς. Κυριακή 10/5, 4 μ.μ.

Φτιάξε το δικό σου food blog
Γνωστοί food bloggers θα παρουσιάσουν την ιστορία, τις τεχνικές, τις τάσεις και τους τρόπους προώθησης μέσω των social media μιας από τις πιο δημοφιλείς μορφές διαδικτυακής γευστικής παρέμβασης. Κυριακή 10/5, 5.30 μ.μ.