Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2015
8, 9 και 10 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
 

Η φιλοσοφία του Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό την βεβαιωμένη ποιότητα.

Το Φεστιβάλ οργανώνεται δύο φορές το χρόνο, την Άνοιξη (Απρίλιο ή Μάιο) και το Χειμώνα (το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου). Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ελαφρά διαφορετικό το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Χριστούγεννα» αποτελεί τον προάγγελο για τα γιορτινά τραπέζια και τις φιλικές συγκεντρώσεις που έπονται και καθορίζονται από τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και την αλλαγή του χρόνου. Η εκδήλωση του Δεκεμβρίου είναι ένα κάλεσμα προς τους πολυάριθμους επισκέπτες και μια πρόσκληση για να επιλέξουν, να δοκιμάσουν και τελικά να υιοθετήσουν τα ποιοτικά Ελληνικά διατροφικά προϊόντα όχι μόνο για τα γιορτινά τραπέζια των εβδομάδων που θα ακολουθήσουν αλλά και για να τα εντάξουν στις καθημερινές διατροφικές τους συνήθειες.

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Το Φεστιβάλ
 

Προηγούμενες εκδηλώσεις