Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2015
8, 9 και 10 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
 

Για το παιδί

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Ένας όμορφος παιδότοπος από τα «Αηδονάκια» έχει στηθεί πίσω από την καμινάδα και δίπλα στην παιδική χαρά, για να μπορέσετε να φέρετε τα μικρά παιδιά να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν στα διαλείμματα από τις βόλτες σας στα περίπτερα των παραγωγών και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ

Εκδήλωση: «Παιδιά μαγειρέψτε με τον Γιάννη Μπαξεβάνη».
Φέρτε τα παιδιά σας σ ένα μοναδικό γευστικό χάπενινγκ με τον αγαπημένο και δημοφιλή σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να «παίζει» μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας με τους μικρούς του φίλους. Στόχος του να γνωρίσει στα παιδιά καινούργια προϊόντα, γεύσεις και τροφές που δεν τους προτείνουμε συχνά, αλλά συμβάλουν σε μια πιο ισορροπημένη, νόστιμη, υγιεινή διατροφή που αναπτύσσει ταυτοχρόνως την περιέργειά τους. Τα παιδιά θ ανοίξουν, φύλλο, θα κόψουν λαχανικά, θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν, θα αξιολογήσουν, θα καλοπεράσουν και θα ευχαριστηθούν. Σάββατο 9 και Κυριακή 10/5, 11.00-15.00, Χώρος Εκδηλώσεων