Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μάθε περισσότερα

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2015
8, 9 και 10 Μαΐου
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
 

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Κοινού

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, αφού δοκιμάσουν όσα προϊόντα κινήσουν το ενδιαφέρον τους, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισµό κοινού και ψηφίζοντας να αναδείξουν τα καλύτερα κατά τη γνώµη τους προϊόντα του φεστιβάλ. Το δελτίο συμμετοχής στο διαγωνισµό παραδίδεται µαζί µε το εισιτήριο κατά την είσοδο και ο επισκέπτης θα το συμπληρώνει µε βάση τις οδηγίες που υπάρχουν σε αυτό. Στη συνέχεια θα το ρίχνει στην κάλπη που βρίσκεται στο περίπτερο του «αθηνοράματος». Η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα γίνει στα γραφεία της Δέσµης Εκδοτικής Α.Ε. µετά το πέρας του φεστιβάλ και τα αποτελέσµατα θα αναρτηθούν στο www.athinoramaumami.gr. Μια µεγάλη σειρά από πλούσια δώρα περιμένει τους περισσότερους από 100 τυχερούς που θα κερδίσουν δώρα αξίας άνω των 10.000€. Στον κατάλογο των δώρων περιλαμβάνονται (ενδεικτικά):τηλεφωνικές συσκευές , διαμονή σε ξενοδοχεία για ένα weekend, κιβώτια με επώνυμα κρασιά για τα τραπέζια των εορτών, δείπνα σε επώνυμα εστιατόρια, κάρτες μέλους για το Αθηνόραμα Club, και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν

Οι τυχεροί της κλήρωσης

yellowday

Διαγωνισμός yellowday - Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

Διαγωνισμός yellowday – αθηνόραμα: Αγοράστε τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ μέσω του yellowday και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 10 καλάθια με προϊόντα της έκθεσης!

Το yellowday χαρίζει σε 10 τυχερούς από ένα καλάθι με προϊόντα της Έκθεσης, επιλεγμένα από τη γευσιγνωστική ομάδα του αθηνοράματος, με την αγορά του εισιτηρίου του Φεστιβάλ, μέσω της πλατφόρμας του yellowday

Αποκτήστε τώρα τα εισιτήρια σας με 50% έκπτωση μέσω του yellowday.gr και μπείτε και εσείς στην κλήρωση!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.yellowday.gr

 

Βραβεία & Διακρίσεις

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα απονεμηθούν βραβεία για:

  • Προϊόντα τα οποία θα διακριθούν για την ποιότητα της συσκευασίας τους.
  • Προϊόντα τα οποία θα διακριθούν για τον καινοτομικό τους χαρακτήρα ή την πρωτοτυπία τους.

Βραβείο Συσκευασίας

Όσοι παραγωγοί το επιθυμούν (και είναι πολλοί όπως προκύπτει από την εμπειρία των προηγούμενων Φεστιβάλ) μπορούν να θέσουν τις συσκευασίες των προϊόντων τους υπό την κρίση μιας τριμελούς επιτροπής ειδικών (industrial designers).

Δείτε τους νικητές >

Βραβείο Καινοτομίας

Εκτός από τη συσκευασία σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός προϊόντος με δεδομένη ποιότητα παίζει και η καινοτόμος προσέγγιση είτε αυτή αφορά την πρώτη ύλη είτε την παραγωγική διαδικασία είτε τους οργανοληπτικούς χαρακτήρες. Όσοι παραγωγοί έχουν να προτείνουν πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα (έναρξη διάθεσης μετά την 1/4/2014) μπορούν αν το επιθυμούν να θέσουν υπό την κρίση της γευσιγνωστικής ομάδας του «Αθηνόραμα Umami» τα προϊόντα τους. Και σε αυτή την περίπτωση θα βραβευτούν οι άριστοι ανάμεσα στους καλούς.

Δείτε τους νικητές >

Τα δώρα είναι διαζευκτικά:

  • Δωρεάν προβολή στα μέσα της εταιρείας και κυρίως στο www.athinoramaumami.gr ύψους τουλάχιστον 5.000€.
  • Επιστροφή του κόστους συμμετοχής τους στο Φεστιβάλ.
  • Κοινοποίηση της βράβευσής τους και του ειδικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε επιλεγμένους επαγγελματίες-διακινητές με Newsletter που θα αποσταλεί ειδικά για το σκοπό αυτό.