Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 5, 6 & 7 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.
Ήταν όντως μια μεγάλη γεύσεων αλλά και πολιτισμού γενικότερα. Περισσότεροι από 120 ποιοτικοί παραγωγοί, πάνω από 700 διαφορετικά προϊόντα, μουσικά και θεατρικά happenings κράτησαν για ώρες 13.000 Αθηναίους στο χώρο της Τεχνόπολης.
17:00 | Έκτωρ Μποτρίνι/ «Etrusco», «Botrini’s» |
19:30 | Λευτέρης Λαζάρου/ «Βαρούλκο» |
16:30 | Ραντεβού στα τυφλά (γευσιγνωσία κρασιού με μαύρα ποτήρια) |
19:30 | Ποιο τυρί με ποιο μέλι; |
17:00 | Μαρμελάδες και τσάτνεϊ |
19:30 | Κερασάδα, βερικοκάδα, σουμάδα |
12:00 | Γκίκας Ξενάκης / «Aleria» |
14:30 | Κώστας Τσίγκας / «Vespa Rossa» |
17:00 | Χριστόφορος Πέσκιας / «Π Box» |
12:00 | Τα… αλμυρά σορμπέ γίνονται μόδα |
14:30 | Όλα για την ντομάτα! |
17:00 | Απ’ το μπισκότο στην… τάρτα |
19:30 | Πήζω το δικό μου τυρί και «τυρί» φάβας! – σπέσιαλ σέρβις |
12:00 | Σωτήρης Ευαγγέλου / «Tudor Hall» |
14:30 | Special guest Konstantin Filippou / «Konstantin Filippou» (Βιένη) |
17:00 | Μιχάλης Νουρλόγλου / «Abovo» |
19:30 | Ολιβιέ Καμπανά / «F+W by Olivier Campanha» |
12:00 | Αλλιώτικα ψωμιά |
14:30 | Τα χόρτα της Ελλάδας |
17:00 | New wave γλυκά του κουταλιού |
19:30 | Όλο Σοκολάτα |
Οι παραγωγοί θέτουν τις συσκευασίες τους στην κρίση μιας επιτροπής από γνωστoύς industrial designers με στόχο τη βράβευση των καλύτερων από αυτές.
Με την ευγενική υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας