Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Άνοιξη 2015
140 ποιοτικοί Έλληνες παραγωγοί και τα προϊόντα τους

8,9 και 10 Μαΐου 2015
Τεχνόπολη, Γκάζι

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013
HELEXPO PALACE
Παρασκευή 29/11/13
Σάββατο 30/11/13
& Κυριακή 1/12/13
αθηνόραμα

Σχόλια Εκθετών

 

Η ομάδα των διοργανωτών ήταν άψογη σε όλα. Ευχαριστούμε!

SIMPLY GREEK

Στοχευμένο κοινό και αρκετοί νέοι σε ηλικία

ΤΣΙΛΙΛΗΣ

Πιστεύω ότι η έκθεση μεγαλώνει εντυπωσιακά και χρειάζεται περισσότερο χώρο. Ενδιαφέρουσα η ποικιλία προϊόντων. Η οργάνωση καλή!

ΜΗΛΑ ΔΟΜΟΚΟΥ

Εξαιρετική η διοργάνωση της έκθεσης. Πολύ εξυπηρετικοό τόσο οι διοργανωτές όσο και οι υπεύθυνοι από την Helexpo. Πολύ ικανοποιητική η προσέλευση των επισκεπτών.

TROUFAPLUS

Μας ευχαρίστησε η ποιότητα του κοινού.

ΠΥΛΙΑΚΗ ΓΗ

Άψογη διοργάνωση – εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια!

ΑΣΟΥΤΗΣ

Ήταν μια άνοιξη προϊόντων και συνεύρεσης ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον για τους παραγωγούς. Ευχαριστούμε ειλικρινά για την φιλοξενία στην άρτια οργάνωση.

ΓΕΩΔΗ

Σε ένα πολύ όμορφο αλλά και φιλόξενο χώρο, με φροντίδα ( στη λεπτομέρεια) των διοργανωτών δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και όλα κύλισαν άψογα αυτό το καταπληκτικό αλλά και γεμάτο εμπειρίες και εκπλήξεις τριήμερο!!!!!!

ΖΑΡΜΠΑΝΗΣ

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για το υπέροχο, γευστικότατο και γεμάτο χρώματα και αρώματα τριήμερο! Όλα κύλησαν ομαλά, με τα φυσιολογικά για ένα τέτοιου μεγέθους event προβληματάκια να λύνονται σε χρόνο dt. Με πάθος, με διάθεση και με φιλότιμο, όλη η ομάδα του Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε. Εις το επανιδείν, λοιπόν...

ORGANIC ISLANDS