Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014
Ένα γιορτινό φεστιβάλ γευστικού πολιτισμού

5 -7 Δεκεμβρίου 2014
HELEXPO PALACE

Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2013
12, 13 και 14 Απριλίου 2013
«Tεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
 Πειραιώς 100, Γκάζι
 αθηνόραμα
 Τεχνόπολις - Γκάζι

Σχόλια Εκθετών

 

«Στερητικό σύνδρομο» έχω τώρα που τέλειωσε η έκθεση! Τι εμπειρία!

Ήταν περισσότερο απ’ό,τι περιμέναμε ή μπορούσαμε να φανταστούμε! Θέλουμε να είμαστε και του χρόνου με προτεραιότητα επιλογής περιπτέρου!

Πολύ καλή οργάνωση, από τις καλύτερες που έχω πάει τα τελευταία 10 χρόνια.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσαμε, υπήρχε πάντα και γρήγορα η λύση!

Ήρθαμε μουδιασμένοι μετά από πολλές κακές εμπειρίες σε άλλες εκθέσεις τροφίμων. Αλλά είδαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Άψογη οργάνωση και αισθητική, εξαιρετικό service. Το συζητήσαμε με άλλους δύο εκθέτες που είχαμε βρεθεί σε άλλη έκθεση και όλοι είχαν να το λένε! Η δουλειά που ρίξατε άξιζε γιατί φάνηκε στο αποτέλεσμα!

Κάνατε πολύ καλά που βάλατε εισιτήριο τελικά! Ο κόσμος που μπήκε ήταν συνειδητοποιημένος, ήξερε, έψαχνε, αγόραζε. Δεν είχε έρθει για να φάει και να πιει τζάμπα όπως γίνεται συνήθως σε εκθέσεις τροφίμων

Ευχαριστούμε που μας καλέσατε να συμμετάσχουμε. Ήταν πέρα από κάθε προσδοκία!

Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Έκανα μια πρώτη αποτίμηση της έκθεσης: Από άποψη άμεσων πωλήσεων η εικόνα είναι πολύ θετική. Υπερκάλυψε το κόστος του περιπτέρου αφήνοντας καθαρό κέρδος. …Η πίεση του κόσμου ήταν τεράστια, ήταν λες και όλοι θέλαν να δοκιμάσουν, να αγοράσουν να πουν ένα καλό λόγο για τους μικρούς παραγωγούς! Όσον αφορά μελλοντικές χονδρικές πωλήσεις και εδώ πήγαμε καλά. Αρκετά καταστήματα ενδιαφερθήκαν, ανταλλάξαμε στοιχεία και τις επόμενες ημέρες θα φανεί το αποτέλεσμα. Για τη διοργάνωση μόνο θετικά μπορώ να πω… Την ημέρα του στησίματος των περιπτέρων όλα ήταν άψογα & έγιναν γρήγορα, όσο και τις ημέρες λειτουργίας όπου υπήρχε αρκετός κόσμος για να υποστηρίξει & να βοηθήσει. Καθαριότητα και καλό κλίμα!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Αθηνόραμα για την υπέροχη έκθεση «Ελλάδα-Γιορτη-Γεύσεις», που μας φιλοξένησε και μας χάρισε ένα υπέροχο τριήμερο!! Και όλους εσάς που ήρθατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Να στε όλοι καλά! (από ανάρτηση στο Facebook)