Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!

4, 5 & 6 Μαΐου - Τεχνόπολη, Γκάζι

Τι είναι το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Για να πραγματοποιήσει, λοιπόν, τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώνει τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Χορηγοί

Το «αθηνόραμα» ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν ζωηρά το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις.


Centro

Η Nikolidakis Group δημιούργησε την Centro με ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας, αλλά και πρωτότυπες και άνετες λύσεις καθιστικού και τραπεζαρίας.

Η κουζίνα όμως είναι πάντα στο κέντρο. Κύριος στόχος είναι η κουζίνα σας να γίνει ένας λειτουργικός χώρος θαλπωρής που θα φιλοξενεί τις υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Συνδυάζοντας τη νέα τεχνολογία, τα άριστα υλικά και την τεχνογνωσία με την αισθητική, την αγάπη και το μεράκι, η Centro μετατρέπει το σπίτι σας σε ένα μέρος που χαίρεστε να επιστρέφετε κάθε μέρα!

Τα έπιπλα Centro παράγονται, από τη Nikolidakis Group, τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Με περισσότερα από 24 επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και παρουσία σε πάνω από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσφέρει πιστοποίηση αντοχής, ποιότητας και ευελιξία προσαρμογής στις προσωπικές ανάγκες της κάθε οικογένειας.

centrokitchen.gr

Centro

Η Davoline, εδώ και 30 χρόνια, απευθύνεται στον καταναλωτή που ψάχνει πραγματική αξία για τα χρήματά του, χωρίς όμως συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Η γκάμα της αποτελείται από απορροφητήρες, εντοιχιζόμενους φούρνους, εστίες, εντοιχιζόμενους φούρνους μικροκυμάτων, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, φουρνάκια, ματάκια, ψυγεία και καταψύκτες.

Αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας είναι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση στα είδη που διαθέτει, καθώς και το υψηλό επίπεδο after sales service.

Τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας της Davoline είναι η οικογενειακή παράδοση, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η διάθεση για συνεχή βελτίωση.

klimatechniki.gr


Συνεργάτες

Το «αθηνόραμα» ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν ζωηρά το Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

CHEF D' OEUVRE: Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΦ

CHEF D' OEUVRE

Η CHEF D’OEUVRE, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Σχολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά εξειδικευμένη στη Γαστρονομική Εκπαίδευση, με σύγχρονη φιλοσοφία εκπαίδευσης, η οποία καθοδηγεί, διαμορφώνει και πλάθει μελλοντικούς επαγγελματίες με υψηλούς στόχους, σε ένα διεθνές περιβάλλον που αποδέχεται την γαστρονομία ως δείγμα πολιτισμού και δημιουργίας!

Στα 24 χρόνια λειτουργίας της (1994-2018), έχοντας κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αναγνώριση, συνεχίζει να εγγυάται στους σπουδαστές της την πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ταυτόχρονα την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους, στις ειδικότητες:
Επαγγελματική Μαγειρική
Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
Αρτοποιία
Επαγγελματικό Μπαρ
Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετέχει ενεργά και στελεχώνει με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού "Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις", 4-6/5/2018, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Η CHEF D’OEUVRE στηρίζει θερμά με τους σπουδαστές της και πλαισιώνει με επαγγελματισμό το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και τα προϊόντα των μικρών ελλήνων παραγωγών.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100