Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Χριστούγεννα 2014
Helexpo Maroussi
Παρασκευή 5/12/14
Σάββατο 6/12/14
& Κυριακή 7/12/14
αθηνόραμα

CHEF D'OEUVRE

Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΦ

 CHEF D' OEUVRE

Η CHEF D'OEUVRE (www.chefdoeuvre.gr) ,είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Σχολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά εξειδικευμένη στη Γαστρονομική Εκπαίδευση, με σύγχρονη φιλοσοφία εκπαίδευσης, η οποία καθοδηγεί, διαμορφώνει και πλάθει μελλοντικούς επαγγελματίες με υψηλούς στόχους, σε ένα διεθνές περιβάλλον που αποδέχεται την γαστρονομία ως δείγμα πολιτισμού και δημιουργίας!

Στα 20 χρόνια λειτουργίας της (1994-2014), έχοντας κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αναγνώριση, συνεχίζει να εγγυάται στους σπουδαστές της την πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ταυτόχρονα την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους, στις ειδικότητες:

  • Επαγγελματική Μαγειρική
  • Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
  • Αρτοποιία
  • Επαγγελματικό Μπαρ
  • Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D'OEUVRE συμμετέχει ενεργά και στελεχώνει με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”, 5-7/12/2014, στο Helexpo Maroussi. Η CHEF D’OEUVRE στηρίζει θερμά με τους σπουδαστές της και πλαισιώνει με επαγγελματισμό το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και τα προϊόντα των ελλήνων παραγωγών.