CHEF D'OEUVRE
Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΦ
Η CHEF D'OEUVRE (www.chefdoeuvre.gr) ,είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Σχολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά εξειδικευμένη στη Γαστρονομική Εκπαίδευση, με σύγχρονη φιλοσοφία εκπαίδευσης, η οποία καθοδηγεί, διαμορφώνει και πλάθει μελλοντικούς επαγγελματίες με υψηλούς στόχους, σε ένα διεθνές περιβάλλον που αποδέχεται την γαστρονομία ως δείγμα πολιτισμού και δημιουργίας!
Στα 20 χρόνια λειτουργίας της (1994-2014), έχοντας κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αναγνώριση, συνεχίζει να εγγυάται στους σπουδαστές της την πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ταυτόχρονα την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους, στις ειδικότητες:
- Επαγγελματική Μαγειρική
- Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
- Αρτοποιία
- Επαγγελματικό Μπαρ
- Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)
Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D'OEUVRE συμμετέχει ενεργά και στελεχώνει με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”, 5-7/12/2014, στο Helexpo Maroussi. Η CHEF D’OEUVRE στηρίζει θερμά με τους σπουδαστές της και πλαισιώνει με επαγγελματισμό το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και τα προϊόντα των ελλήνων παραγωγών.