Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Χριστούγεννα 2014
Helexpo Maroussi
Παρασκευή 5/12/14
Σάββατο 6/12/14
& Κυριακή 7/12/14
αθηνόραμα
 

Η φιλοσοφία του Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό την βεβαιωμένη ποιότητα.

Το Φεστιβάλ οργανώνεται δύο φορές το χρόνο, την Άνοιξη (Απρίλιο ή Μάιο) και το Χειμώνα (το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου). Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ελαφρά διαφορετικό το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Χριστούγεννα» αποτελεί τον προάγγελο των εκδηλώσεων που καθορίζονται από τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και την αλλαγή του χρόνου. Με τα γιορτινά τραπέζια και τις φιλικές συγκεντρώσεις προ των πυλών, η εκδήλωση του Δεκεμβρίου είναι ένα κάλεσμα προς τους πολυάριθμους επισκέπτες. Μια πρόσκληση για να επιλέξουν, να δοκιμάσουν και τελικά να υιοθετήσουν τα ποιοτικά Ελληνικά διατροφικά προϊόντα για τα γιορτινά τραπέζια των εβδομάδων που θα ακολουθήσουν αλλά και να τα εντάξουν στις καθημερινές διατροφικές τους συνήθειες.

 

Προηγούμενες εκδηλώσεις